Sportmassage

Sportmassage is een massage die stevig en meer op de spieren is gericht met als doel de doorbloeding van de spieren te verbeteren en daardoor de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren.

Spieren hebben bij (sport)belasting vaak veel te lijden. Dit uit zich in bijvoorbeeld spierpijn, vermoeidheid en stijfheid. Sportmassage is een goede manier om uw lichaam voor te bereiden op (sport)belasting, naast de fysieke warming-up. Het doel is dan ook een versnelde afvoer van afvalstoffen in de spieren te bewerkstelligen. Tevens geeft het een grotere toevoer van zuurstof en voedingsstoffen.

De massage is er vooral op gericht ongemakken te bestrijden en is een zeer goed hulpmiddel om de conditie van spieren te bevorderen. Massages kunnen spierpijn voorkomen of verminderen en het herstelproces versnellen en ondersteunen.  

Bij de sportmassage wordt meer druk uitgeoefend dan tijdens de ontspanningsmassage.

Een aantal massagebehandelingen kan al verlichting geven of kan de klachten helemaal laten verdwijnen. Het effect van de behandeling is afhankelijk van de aard van de klachten. 

 Tarieven:

Complete (sport)massage
Nek, rug, schouders,  armen, handen, voeten, benen voor- en achterzijde

60 minuten

€ 50,00

Sportmassage
Rug/schouders/armen/bovenbenen voor- en achterzijde of kuiten 

30 minuten

€ 20,00

Tevens bestaat de mogelijkheid om tijdens evenementen  waarbij ik tevens de EHBO voor  mijn rekening neemt.

Het (dag)deeltarief is in overleg.